Advertisement

Ηρακλειο Φωτια / Κέρκυρα: Άμεσα έσβησε φωτιά στην Α.Κορακιάνα - ertnews.gr - Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Ηρακλειο Φωτια / Κέρκυρα: Άμεσα έσβησε φωτιά στην Α.Κορακιάνα - ertnews.gr - Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία.. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε.

Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Ηράκλειο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες φορτηγά - Έρευνες για ...
Ηράκλειο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες φορτηγά - Έρευνες για ... from images32.inewsgr.com
Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση.

Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής.

Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής.

Σεισμός τώρα: Ξύπνησε με ρίχτερ το Ηράκλειο Κρήτης ...
Σεισμός τώρα: Ξύπνησε με ρίχτερ το Ηράκλειο Κρήτης ... from images32.inewsgr.com
Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου.

112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

ΦΩΤΙΑ Archives - zarpanews.gr
ΦΩΤΙΑ Archives - zarpanews.gr from www.zarpanews.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου.

Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία.

«παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

Posting Komentar

0 Komentar